KELATEBOLA

LESEN

Lesen Creative Commons
karya ini dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.

Isnin, 27 September 2010

Futsal untuk peminatKERANCAKAN saingan Piala Malaysia 2010 disemarakkan dengan satu program khas untuk kelab penyokong siber Liga Malaysia (e-fan) serta media dikenali Kejohanan Futsal e-fan Liga M/Media 2010 yang dijangka berlangsung 2 Oktober ini di Pusat Futsal Kausar Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi.

Program ini adalah kesinambungan daripada acara tahun lalu. Edisi pertama dimenangi Yob4ever.com manakala edisi kedua diungguli hijaukuning.com (HKC).

KERANCAKAN saingan Piala Malaysia 2010 disemarakkan dengan satu program khas untuk kelab penyokong siber Liga Malaysia (e-fan) serta media dikenali Kejohanan Futsal e-fan Liga M/Media 2010 yang dijangka berlangsung 2 Oktober ini di Pusat Futsal Kausar Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi.

Program ini adalah kesinambungan daripada acara tahun lalu. Edisi pertama dimenangi Yob4ever.com manakala edisi kedua diungguli hijaukuning.com (HKC).

Edisi terbaru bakal disertai pasukan www.ganusoccer.com (GSN/Terengganu), www.hijaukuning.com (HKC/Kedah), www.theredwarriors.com (TRW/Kelantan), www.n9futbol.com (N9F/Negeri Sembilan), www.selangorfc.com (SFC/Selangor), www.yob4ever.com (Y4E/Perak), www.tokgajah.com (TGC/Pahang), www.singautara.net (SUN/Perlis) dan www.harimaumalaya.com (HMC/Malaysia).


Antara pasukan media yang turut mengesahkan penyertaan ialah Infosukan RTM, Sekilas Liga (RTM), Majalah Stadium, TV3, Astro Arena, KOSMO dan Berita Haria/Harian Metro.


Pengarah kejohanan, Bisharuzi Omar berkata, program ini bertujuan meningkatkan perpaduan antara penyokong bola sepak tanahair, penganjur serta media.


“Kami yakin edisi ini lebih meriah dan berharap penaja yang ingin menghulurkan sumbangan boleh menghubungi saya atau ahli jawatankuasa lain,” katanya.


Pasukan yang belum mengesahkan penyertaan boleh menghubungi Bisharuzi di talian 0192700026, Tengku Faizal (012 9671700), Bob Sharel (016 3429916), Nizam (013-2752175) dan Izad (012 6868835).

Sokong Bia Bijok , Napok Bijok , Betindok Bijok , Main Bijok , Bijok Sokmo...... Gomo Kelate Gomo

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular