KELATEBOLA

LESEN

Lesen Creative Commons
karya ini dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.

Rabu, 6 November 2013

Norfarhan Nafi Sertai Johor DT


Norfarhan Muhammad
Kota Bharu: Pemain sayap Kelantan Norfarhan Muhammad menafikan khabar angin sudah menerima tawaran untuk bersama pasukan Johor Darul Takzim (DT) pada saingan Liga M musim depan.
Pemain kelahiran Terengganu berusia 29 tahun itu berkata, kontraknya bersama The Red Warriors hanya tamat hujung bulan ini dan belum membuat keputusan untuk menyertai mana-mana pasukan.
Dia mengaku bertemu Penasihat Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) Tan Sri Annuar Musa semalam untuk berbincang berhubung perkara itu.
“Saya belum buat keputusan menyertai pasukan lain dan akan tunggu hingga tamat kontrak hujung bulan ini sebelum buat keputusan ke mana arah tuju saya.
“Saya akui mendapat tawaran daripada beberapa pasukan lain, tengoklah dalam seminggu dua saya akan buat keputusan,” katanya ketika ditemui di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, semalam.
Selain Norfarhan, dua pemain lain Azizi Mat Rose dan Mohd Shakir Saari turut dikaitkan akan berhijrah ke Johor DT manakala Daudsu Jamaluddin dan S Subramaniam sah menyertai pasukan Harimau Selatan itu.
Sementara itu, Azizi turut mengaku mendapat tawaran menyertai Johor DT namun belum membuat sebarang kata putus.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular