KELATEBOLA

LESEN

Lesen Creative Commons
karya ini dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.

Jumaat, 19 April 2013

Nwakaeme Tekad Gegar Gawang PKNS


Dickson Nwakaeme mengharap dapat menyumbang kemenangan kepada pasukan Kelantan pada pertemuan melawan PKNS pada malam ini.
KOTA BHARU – Penyerang import Kelantan, Dickson Nwakaeme bertekad mahu membantu pasukannya menewaskan PKNS dalam aksi Liga Super di Stadium Shah Alam, malam ini.
Nwakaeme yang baru pulih daripada kecederaan, mengakui semakin serasi beraksi bersama The Red Warriors sejak menyertai pasukan pada Mac lalu.
Menurutnya, kejayaan membantu Kelantan meraih tiga kemenangan dalam empat perlawanan pada saingan Piala Konfederasi Bola Sepak Asia (AFC) sebelum ini, melonjakkan semangatnya untuk terus mempamerkan ketajaman penyudah.
“Pertemuan dengan PKNS bukanlah satu tugas yang mudah. Saya harap rakan-rakan dapat memberikan aksi terbaik dan membuka ruang bagi membolehkan saya menjaringkan gol pada perlawanan tersebut.
“Inilah kesempatan terbaik buat saya untuk membalas kepercayaan pihak pengurusan yang memberi peluang beraksi bersama Kelantan dalam saingan Liga Malaysia,” katanya ketika dihubungi di sini, semalam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular