KELATEBOLA

LESEN

Lesen Creative Commons
karya ini dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.

Jumaat, 29 Jun 2012

Pemain Kelantan Terima Bonus Setengah Juta bonustrw3


28 Jun Kota Bharu- Hasil daripada kesungguhan memenangi kesemua perlawanan Piala FA dan menjulang Piala FA , semua pemain dan staf KAFA menerima bonus sebanyak RM300,000 berupa agihan wang dan RM200,000 dalam bentuk pakej pelancongan ke Eropah.

 Replika cek RM500,000 diserahkan pengerusi AL Hamra Tan Sri Annuar Musa kepada pengurus pasukan Kelantan Tuan Haji Azman Ibrahim kepada ketua pasukan Kelantan Mohd Badhri Radzi, disaksi bendahari En Aminaldin dan barisan kepimpinan KAFA yang lain.

 Pemberian bonus ini diharap mampu menyuntik semangat semua pemain The Red Warriors untuk memastikan kejuaraan Liga Super 2012 menjadi milik Kelantan menjelang pertemuan "Match of The Year" dan misi membalas dendam menentang Selangor jumaat ini.

 Ramai peminat The Red Warriors mengimpikan Kelantan akan mempamerkan semangat juang dan kemenangan. Kelantan hanya memerlukan 9 mata lagi bagi mengesahkan kedudukan selesa sebagai Juara Liga Super, meskipun amat perit untuk dilalui pemain bertemu pasukan seperti Selangor, Negeri Sembilan dan Perak, penyokong Kelantan di Kota Bharu dan sekitar lembah Klang (Negeri Sembilan Lawan Kelantan) harus memeriahkan perlawanan ini.

 GOMO KELATE GOMO.....PEMINAT THE RED WARRIORS HANYA MENGHARAPKAN BONUS LIGA SUPER 2012 MENJADI MILIK KITA SAHAJA. TAHNIAH DAN SYUKUR KEPADA ALLAH YANG MASIH MENGURNIAANKAN KEJAYAAN DAN REZEKI KEPADA PASUKAN SERTA RAKYAT KELANTAN.

bonustrw2bonustrw4bonustrw3bonustrw5

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular