KELATEBOLA

LESEN

Lesen Creative Commons
karya ini dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.

Ahad, 21 Februari 2010

'Kecewa' Melanda Penyokong KelantanKekecewaan melanda seluruh penyokong Kelantan apabila pasukan bola sepak The Red Warriors kesayangan tewas agregat kepada Kedah yang mendapat kelebihan jaringan tempat lawan setelah seri 1-1 di stadium 'keramat' Kelantan yang mana berpunca daripada kesilapan pasukan Kelantan yang tidak menjaringkan sebarang gol pada pertemuan pertama di Kedah.

Namun, peminat-peminat bolasepak pasukan Kelantan haruslah menerima keputusan ini dengan fikiran yang terbuka dan tidak menjadikan ini seperti pengakhiran kepada bolasepak Kelantan kerana masih banyak lagi piala yang mungkin boleh direbut oleh pasukan The Red Warriors walaupun telah mengecewakan Tan Sri Anuar Musa sendiri kerana tidak dapat mencapai sasaran TSAM untuk merebut 3 piala pada musim ini.

"Walaupun tewas, ini bukanlah pengakhiran untuk segala-galanya, mengapa perlu kecoh, sedangkan Sepanyol pernah ditewaskan oleh Thailand ketika perlawan pusinagn pertama Piala Dunia. Jadi jangan kecewa dan jangan bunuh diri...


gomo kelate gomo"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular