KELATEBOLA

LESEN

Lesen Creative Commons
karya ini dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.

Selasa, 13 November 2012


(PANAS) KAFA LEPASKAN MATYO


Hasrat Norshahrul Idlan Talaha untuk berhijrah ke Johor kesampaian apabila Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) akan melepaskan pemain ini berkuat kuasa serta merta.

Pihak KAFA hari ini bersetuju untuk membuat perpindahan pemain paling bernilai 2012 iaitu Norshahrul Idlan Talaha ke pasukan Johor FA bagi musim 2013 namun ada syarat dan terma tertentu yang Johor FA harus patuhi.

Pihak Johor FA mempunyai tempoh seminggu untuk menerima tawaran dari pihak KAFA dan andai Johor FA menerimanya maka Shahrul Idlan Talaha akan SAH menjadi hak milik pasukan Harimau Selatan itu.

    “KAFA bersetuju MEMBUAT PERPINDAHAN BIASA(TRANSFER)MAT YO KE JFA DGN TERMA TERMA TERTENTU SPT YG TELAH DISAMPAIKAN KPD JFA HARI INI DAN JFA DI BERI TEMPOH 7 HARI UTK MENERIMANYA.ADALAH MENJADI HASRAT KAFA UTK MENYEMPUNAKAN SEMUA URUSAN BERKAITAN SEBELUM BERMULANYA PIALA AFF SUZUKI DI MANA MAT YO TERLIBAT.KAFA MAHU MAT YO TUMPUKAN KPD SUZUKI CUP DGN MEMBERIKAN YG TERBAIK UTK MISI MSIA MEMPERTAHANKAN KEJUARAAN.KINI TERPULANGLAH KPD JFA” Kata Tan Sri Annuar Musa menerusi laman facebooknya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular